Aktuelt

Av spennende aktiviteter og arrangementer, kan vi trekke fram disse:

Inkubatordagen/Våg&Vinn

  • Tid: 13. mars 2013 kl. 9-16
  • Sted: Kapp Melkefabrikk på Toten

Dette er en konferanse med workshops for deg som virkelig mener alvor med din bedriftsetablering! Årets arrangement er en gavepakke på veien til vekst og suksess. Du vil få presentert et knippe effektive og gode verktøy som vil lære deg noe nytt når du utvikler en bedrift, og får dermed muligheten til å sjekke din egen forretningsidés muligheter i markedet. Konferansen vil være sterkt bevisstgjørende og “to the point” for deg, og vi kan vel nesten garantere at du gjennom dagen vil finne frem til helt konkrete forslag som du kan ta med, for at nettopp din bedrift skal lykkes.

Vi er så heldige å ha fått med oss to svært inspirerende og tydelige foredragsholdere som på hver sin måte vil vekke oss ut fra våre faste og kanskje begrensende tankemønstre:

Sjur Dagestad - se her

Halvor Haukerud - se her

Påmelding til konferansen: her
Deltakerliste blir sendt ut i forkant slik at alle får mulighet til å avtale frokostmøter med aktuelle samarbeidspartnere.

Investorforum

Investor Innlandet 2013 ble arrangert på Hamar 31.januar. Her presenterte 7 inkubatorbedrifter seg for potensielle investorer. Målsetningene med forumet er :

  • Øke interessen for og oppmerksomheten mot investeringer i tidlig fase
  • Synliggjøre en deal-flow/portefølje som er interessant for private investorer
  • Heve bedrifters (entreprenører/gründere) evne og mulighet til å presentere sin bedrift for investorer
  • Utvikle en arena for vekstbedrifter og investorer for derved å etablere et effektivt kapital- og kompetansenettverk

 

Arrangementet ble en svært innholdsrik kveld med mange spennende bedrifter presentert og forhåpentligvis noen relasjoner opprettet. Interesserte investorer fra Innlandet og Oslo lyttet nøye til det bedriftene hadde å presentere, og hadde mange spørsmål og kommentarer. Arrangementet ble sponset av Sparebanken Hedmark og var et samarbeid mellom inkubatorene i Ko-Aks og Hedmark Kunnskapspark. Det planlegges med et nytt event til høsten, da på Gjøvik.

Sillongenkonferansen

Sillongenkonferansen arrangeres for tiende gang 6.februar. NCE Raufoss sin egen konferanse har utviklet seg til å bli et svært viktig møtested for industrien og alle dens viktigste støttespillere og nettverk. I år blir det over 140 deltagere og fremdeles er det lang venteliste. På talelisten er det flere sentrale industriledere, forskere samt bl.a. Statsråd Rigmor Aasrud og NHO-direktør Kristin Skogen Lund.